FR
0474 97 04 18
info@toudkerverijtje.be

Als smaakmaker bieden we u speciaal gebakken boerebrood aan met smout en rilette. Een ideale starter om de smaakpapillen helemaal open te zetten.

Dé specialiteit van het huis: warm en koud buffet met échte, ambachtelijke, verse producten, gepresenteerd in een authentiek, charmant beenhouwerijtje met daarnaast de mogelijkheid (menu 2) 5 soorten grillades vanop onze Oklahoma BBQ aan uw buffet formule toe te voegen.

Het buffet bestaat uit een zéér ruime keuze aan verse huisgemaakte gerechten. Het warme gedeelte omvat heerlijke warme soep en warme spekpatatjes en kan uitgebreid worden met 5 grillades op de Oklahoma BBQ (menu 2). Het koude gedeelte bestaat uit charcuterie, een ruim aanbod aan verse groentjes, slaatjes, pasta's, sausjes, ...Voor elk wat wils dus... en dit vanaf €18,50 per persoon.

Naast ons buffet bieden wij u ook een uitgebreide keuze aan diverse streekbieren, huisgemaakte picon, gintonics, enz. Als tussendoortje of voor een lekkere knabbel bij een leuke babbel bent u bij ons ook steeds welkom. Ons aperitiefbord v/h huis is, samen met een heerlijk streekbiertje, een echte aanrader.